Tante Sophie

around the same time i decided to publish The Book, i bought a new vespa too. and by ‘bought a new vespa’ i meant buying a vespa that is new. 2007 issue. but the newness is not the point. what is the point. off all this shit. the shit is the relationship i had withContinue reading “Tante Sophie”

kritisisme anyar

dialog sing asale soko blog favoritku iki (tulisan nang ngisor iki luwih iso dinikmati nang kono): anggoro gunawan: ing basa jawa, tembung kriya (kata kerja) iku ora kaya basa inggris sing nduwèni wektu. tembung turu, mbok saiki, wingi, sesuk, utawa kapan waè tetep “turu.” beda karo sleep, slept, sleep. wong jawa mataraman sing akrab karoContinue reading “kritisisme anyar”